Одобрявате ли напускането на парламента от БСП?

or

гласували: 146

Бъдете като нея

Дана Богданова, снимка от личния й профил във фейсбук

25-годишна шуменка намери чанта с пари и лични документи и я предаде в полицията, съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова.

 

На 9 август преди обяд  Дана Богданова се движила по улица „Изворна“ в шуменския квартал „Дивдядово“. По тротоара жената  забелязала оставена зелена дамска чанта. Огледала се, не видяла наоколо никого проверила какво има вътре – оказало се лични документи и пари.

Без да се замисли нито миг Дана се хванала и занесла чантата да я предаде в полицията. „ Отворих  да проверя какво има вътре в нея. Изглеждаше, че е забравена, не изхвърлена. Видях, че има пари и лични документи на две жени. Нито за секунда не съм си и помисляла да задържа парите за себе си.  Представяте ли си тези 160 лева да са единствените средства на някой до края на месеца?“ – обяснила пред полицейския служите 25-годишната шуменка.

 

В чантата действително имало лични документи на майка и дъщеря, 160 лева, рецептурна книжка и дебитна карта. Двете жени са издирени и поканени в полицията да им бъде върната загубената вещ.  Оказало се, че живеят в трудности, и за тях парите били жизнено важни до следващата пенсия на 63-годишната жена.

25-годишната Дана Богданова е завършила хотелски мениджмънт в Швейцария  и е управител на първия в Шумен апарт-хотел “Апартаменти РуБо”.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *