Използвате ли дърва/въглища за отопление?

or

гласували: 657

Блатечки в Шумен

Спектакълът “Методът Грьонхолм“  от  Жорди Галсеран, ще бъде представен на 11 март от 19 ч. в ДКТ „В. Друмев“ . На шуменска сцена ще можете да видите актьорите Асен Блатечки,Светлана Бонин, Николай Урумов, Христо Бонин. Режисьор на спектакъла е  Пламен Панев, преводач Нева Мичева, художник Николай Николов.

“Методът Грьонхолм” е бляскав комедиен офис-трилър, изобличаващ порочните взаимоотношения между големия бизнес и малкия човек, готов да жертва морала заради кариерата и доброто заплащане. Името на пиесата е заимствано от специална техника за подбор на персонал, разработена от шведски психолог. Четиримата персонажи кандидатстват за високоплатена работа в огромна международна компания. Те обаче няма да минат през стандартно интервю. Затворени в стерилното пространство на офиса, ще бъдат подложени на серия от психологически задачи, всяка следваща от които е по-трудна и предизвикателна. Крайната цел е да бъдат разкрити слабостите на всеки от кандидатите и да се разбере какво е отношението им към компанията.

Действието преминава през много неочаквани обрати и през цялото време държи зрителя в напрежение. Кой от тях ще получи желаната позиция? Отговорът на този въпрос е много по-неочакван, отколкото някой може да предположи…, съобщават от пресцентъра на Мелпомена.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *