Ще гласувате ли на местните избори през октомври?
Да

or

Не
гласували: 187

Асфалт за синя зона

ул. “Братя Стоянови”

Започват строително-ремонтните дейности по улиците, които ще влязат в разширението на синята зона в града, съобщават от пресцентъра на Община Шумен. В момента се работи по ул. „Мизия“, ул. „Братя Стоянови“ и ул. „Герила“, където се извършват подготвителни работи на уличните настилки. Ремонтите се извършват от фирма „Барс“ АД, която спечели обявената обществена поръчка от Община Шумен.

По улица „Мизия“ е разрушена старата паважна настилка и уличното платно се подготвя за цялостно асфалтиране. Дейностите включват и изграждане на нови тротоари и бордюри от двете страни на улицата.

По улица „Братя Стоянови“ ремонтът започна от тротоара, който се намира от страната на Младежкия дом. Старите плочки са отстранени и на тяхно място ще бъде положена асфалтова настилка. Ще се преасфалтира и уличното платно.

ул. “Мизия”

Улица „Герила“ също ще бъде цялостно преасфалтирана, а тротоарите и бордюрите от двете страни на улицата ще бъдат подменени.

Припомняме, че улиците, които са включени в разширяването на синята зона бяха обособени в две позиции. Първата позиция обхваща улиците „Христо Смирненски“, „Хан Крум“, „Хан Омуртаг“, „Рафаил Попов“, „Княз Борис I“ в отсечките от бул. „Славянски“ до ул. „Цар Иван Александър“. Във втората позиция са включени пл. „Ал. Стамболийски“, улиците „Герила“, „Братя Стоянови“, „Мизия“, „Владимир Вичев“ и „Илия Блъсков“ в отсечките от бул. „Симеон Велики“ до ул. „Цар Освободител“.

ул. “Герила”

Коментари

  • Loveca_ октомври 8, 2019 в 3:15 pm

    Имате някаква грешка в последното изречение. Така като гледам снимките, и трите улици са свързани със “Съединение”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *